ПП «Демидівський консервний завод» був заснований у серпні 1968 року в смт. Демидівка, Рівненської обл. Основним напрямом діяльності заводу є виробництво плодоовочевих консервів, соків, повидла, томатних соусів та м’ясних виробів. На підприємстві змонтований унікальний комплекс, який дозволяє отримати високоякісний сушений продукт з фруктів, овочів, різноманітних трав і м’яса.

Екологічно сертифікований березовий сік відповідно сертифікату UA.08.002.458 виробляється під ТМ BERIZKA, ТМ DIVO згідно ТУ У 46.72.101-96 Консерви. Сік березовий з цукром.

Екологічна політика підприємства визначає основні пріоритети: натуральність продукту та екологічна безпека виробництва. Починаючи від найдрібнішої ЛЕД-лампочки на виробництві, сировини та технології її переробляння, і закінчуючи циклом переробки одноразового та багато обертового паковання та спожиткової тари.

При виробництві соку дотримуються санітарні норми та класичні технології без використання барвників, підсилювачів смаку та консервантів. Технологія виробництва передбачає стерилізацію що забезпечується парою, яка отримується за допомогою котла що працює на відновлювальних джерелах рослинного походження.

Постачальники березового соку обираються згідно встановлених критеріїв. Під час прийомки кожної партії сировини забезпечується контроль її якості та безпеки, і у разі відхилень, вся партія повертається постачальнику. Відповідність сировини та готової продукції вимогам екологічних критеріїв СОУ ОЕМ 08.002.03.011:2016 Плоди і овочі оброблені та законсервовані. Екологічні критерії оцінювання життєвого циклу, підтверджується результатами лабораторних досліджень. Сік розливається у скляну тару.

Детальніше про підприємство та продукцію на сайті виробника demydivproduct.com