18 найменувань м'ясних субпродуктів та напівфабрикатів виробництва ФОП Білан Антон Борисович успішно підтвердили свою натуральність та отримали право на позначення словом «натуральний» та застосування знаку марковання «Натуральний продукт» (сертифікат №UА.08.002.561).

Оцінювання здійснювалось на відповідність продукції критеріям до натуральних продуктів СОУ ОЕМ 08.02.03.008:2020 Натуральні продукти. Екологічні критерії та метод оцінювання життєвого циклу із врахуванням вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» та ДСТУ ISO/TS 19657:2018 Продукти харчові та напої. Технічні критерії для визначення натуральності інгредієнтів (ISO/TS 19657:2017, IDT).

Сертифікована продукція – це виключно м'ясо свіже: яловичина, свинина, курятина охолоджені чи заморожені, та субпродукти. Продукція не містить ГМО, харчові та технологічні добавки, ароматизатори.

У технологічному процесі виробництва не застосовуються іонізуюче випромінювання. Виробник здійснює свою діяльність притримуючись системного аналізу ризиків небезпечних чинників і контролю критичних точок. Особлива увага під час виконання технологічного процесу приділяється знаходженню продукту в зоні контрольно-критичної точки, а саме в холодильній камері для дозрівання м’яса.

Виробник має впроваджені та сертифіковані системи управління якістю згідно з ДСТУ ISO 9001:2015, екологічного управління згідно з ДСТУ ISO 14001:2015 та управління безпечністю харчових продуктів згідно з ДСТУ ISO 22000:2019.

Детальніше про вимоги та сему сертифікації за критеріями натуральності: www.naturproduct.org.ua