18 найменувань м'яса та м'ясних виробів (субпродуктів та напівфабрикатів м’ясних) виробництва ФОП Антон Борисович Білан (сертифікат №UА.08.002.561) успішно пройшли процедуру щорічного нагляду.

За результатами аналізування даних, підтверджено сталість результатів оцінки відповідності сертифікованої продукції вимогам стандарту СОУ ОЕМ 08.02.03.008:2020 Натуральні продукти. Екологічні критерії та метод оцінювання життєвого циклу, який встановлює критерії до натуральних продуктів із врахуванням вимог Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» та ДСТУ ISO/TS 19657:2018 Продукти харчові та напої. Технічні критерії для визначення натуральності інгредієнтів (ISO/TS 19657:2017, IDT).

Сертифікована продукція – це виключно м'ясо свіже: яловичина, свинина, курятина охолоджені чи заморожені, та субпродукти. Продукція не містить ГМО, харчові та технологічні добавки, ароматизатори.

У технологічному процесі виробництва не застосовуються іонізуюче випромінювання. Виробник здійснює свою діяльність дотримуючись системного аналізу ризиків небезпечних чинників і контролю критичних точок. Особлива увага під час виконання технологічного процесу приділяється знаходженню продукту в зоні контрольно-критичної точки, а саме в холодильній камері для дозрівання м’яса.

Виробник має впроваджені та сертифіковані системи управління якістю згідно з ДСТУ ISO 9001:2015, екологічного управління згідно з ДСТУ ISO 14001:2015 та управління безпечністю харчових продуктів згідно з ДСТУ ISO 22000:2019.

Детальніше про вимоги та схему сертифікації за критеріями натуральності: www.naturproduct.org.ua