Контейнери з харчової алюмінієвої фольги ТМ StudioPack виробництва ТОВ «СтудіоПак Технології» (сертифікат №UA.08.002.511) успішно пройшли процедуру щорічного нагляду.
Складники виробів пройшли оцінювання за класами і категоріями небезпек для здоров’я і довкілля згідно вимог Регламенту Європейського Парламенту та Ради (ЄС) № 1272/2008 від 16 грудня 2008 року про класифікацію, маркування та пакування речовин та сумішей (CLP).
За результатами аналізування даних, підтверджено сталість результатів оцінки відповідності екологічно сертифікованих виробів вимогам екологічного стандарту CОУ ОЕМ 08.002.14.058:2020 Упаковка для харчових продуктів та посуд одноразового використання. Екологічні критерії оцінювання життєвого циклу, який встановлює критерії визначення переваг виробів щодо їх потенційних впливів на стан довкілля та здоров’я людини протягом життєвого циклу.
Вимоги цього стандарту відповідають вимогам Закону України «Про управління відходами».
Екологічно сертифіковані контейнери ТМ «StudioPack» використовуються для приготування і розігріву, зберігання і заморозки, транспортування і сервірування харчових продуктів. Вони не мають запаху і безпечні для здоров'я людини. Матеріал для їх виготовлення постачається від європейського виробника і за показниками безпеки значно кращий, ніж встановлені в Україні державними нормами.
Поряд з такими перевагами, як безпечність і захист продукції від впливу світла, кисню, вологи, різних забруднень та бактерій, зберігання аромату та цінних мікроелементів, екологічно сертифіковані вироби:
- мають відмінну теплопровідність, що зводить до мінімуму час обробки, охолодження і повторного нагріву, економлячи енергію і захищаючи якість продукту;
- підлягають повторній переробці в необмеженій кількості разів і без обмеження призначення застосування переробленого матеріалу.
Варто зазначити, що алюміній – це 100% перероблюваний ресурс. Перероблений алюміній може використовуватися в необмеженій кількості разів без втрати якості, суттєво зменшуючи потребу у видобутку нового. Виробництво алюмінію з вторинної сировини вимагає на 99% менше енергії, порівняно з первинним виробництвом. Зниження ж потреби у нових ресурсах та енергії, в свою чергу, веде до зменшення викидів CO2 та позитивного впливу на зміну клімату.
ТОВ «СтудіоПак Технології» є національним виробником упаковки з харчової фольги з 2006 року. Асортимент продукції складається з форм, об’ємом від 135 до 3100 мл, призначених для використання підприємствами хлібопекарської, м'ясної, кондитерської промисловості, HоRеCа, національними та регіональними роздрібними мережами.
Виробництво обладнано сучасними, автоматизованими лініями європейського обладнання і налаштовано італійськими спеціалістами.
На підприємстві впроваджені та сертифіковані системи управління якістю згідно з ISO 9001:2015, система екологічного управління згідно з ISO 14001:2015, система управління безпечністю харчових продуктів згідно з ISO 22000:2018.
Детальніше про продукцію та виробництво ТОВ «СтудіоПак Технології» на www.studiopack.ua.